Pandan/jasmine rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfumherkomst Thailand
Pandan/jasmine rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfum herkomst Thailand
Pandan/Jasmine rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfumherkomst Thailand
Pandan/Jasmine rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfumherkomst Thailand
Gebroken pandan/jasmine rijst van zeer goede kwaliteit, mooi en fijne parfum herkomst Thailand
Gebroken pandan/jasmine rijst van zeer goede kwaliteit, mooi en fijne parfum herkomst Thailand
Pandan/jasmijn rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfum herkomst Thailand
Jamine/pandan rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfum herkomst Thailand
jasmijn rijst van zeer goede kwaliteit, mooi lange korrels en fijne parfum Jamine rijst
wordt verbouwd aan de voet van de Himalaya - is een dure, zeer aromatische, droogkokende langkorrel rijst met veel smaak. Basmati rijst wordt veel gebruikt in de Indiase keuken.
wordt verbouwd aan de voet van de Himalaya - is een dure, zeer aromatische, droogkokende langkorrel rijst met veel smaak. Basmati rijst wordt veel gebruikt in de Indiase keuken.
wordt verbouwd aan de voet van de Himalaya - is een dure, zeer aromatische, droogkokende langkorrel rijst met veel smaak. Basmati rijst wordt veel gebruikt in de Indiase keuken.
Parboiled rijst komt uit Amerika en de naam slaat op de behandeling van de rijst. Die wordt dusdanig geweekt en gestoomd dat de vitaminen en mineralen uit het zilvervlies (deels) overgaan in de rijstkorrel. Pas daarna wordt de korrel geslepen. De kor...
Een langkorrelige rijstsoort uit Thailand, vergelijkbaar met jasmijnrijst, maar ongepeld, dus wat dat betreft beter vergelijkbaar met zilvervliesrijst, maar dan wel lekker. Rode rijst heeft een stevige beet en een nootachtige smaak. Liefst koel, donk...
Bruine rijst is niet geslepen en bevat daardoor nog het zilvervlies. Juist in dit vlies zitten veel vitamine en mineralen. In de winkel wordt deze rijst verkocht als zilvervliesrijst.
In principe hetzelfde als de witte ketan/kleef rijst, maar dan nog met vliesje: de rijst is wit, het vliesje is zwart/paars.
Een rijstsoort die van nature veel zetmeel bevat zodat deze na het koken lekker aan elkaar blijft plakken. Zusje van de Japanse sushi-, de Spaanse paella- en de Italiaanse risotto- rijstsoorten. De meeste kleefrijstsoorten zijn rondkorrelig. Ze nemen...
Lonton is kleefrijst met een ronde, korte korrel en een hoog eiwitgehalte. De rijst is na het koken lichtzoet. Meestal wordt het verkocht in geperforeerde zakjes die tijdens het koken opzwellen. Na het koken kun je het ontstane 'rijstkussentje' in ...
Lonton is rijst met een ronde, korte korrel en een hoog eiwitgehalte. De rijst is na het koken lichtzoet. Meestal wordt het verkocht in geperforeerde zakjes die tijdens het koken opzwellen. Na het koken kun je het ontstane 'rijstkussentje' in ...
Een gepolijste, witte, rondkorrelige rijstsoort die van nature veel zetmeel bevat zodat deze na het koken lekker aan elkaar blijft plakken. Zusje van de Spaanse paellarijst en Italiaanse risottorijst. Sterker nog, veel sushirijst wordt in Itali?? verb...