Panko is een soort paneermeel welke gebruikt wordt in de Japanse keuken om gebakken of gefrituurde etenswaren van een knapperige korst te voorzien.
Shichimi togarashi is een gevarieerd Chili Pepper die meestal besprenkeld op warme udon noodle soep en vele andere gerechten om smaak, spicyness en aroma toe te voegen.
Minyak Kayu putih wordt gebruikt voor het verwarmen van het lichaam, ontspannen de spieren en het behandelen van gemeenschappelijke griep / verkoudheid. Het aroma is rustgevend en warm, geschikt voor dagelijks gebruik.
commonly known as Nin Jiom Pei Pa Koa or simply Pei Pa Koa, is a Traditional Chinese natural herbal remedy used for the relief of sore throat, coughs, hoarseness, and loss of voice. It is a throat demulcent and expectorant. Today, it is manufactured ...
wordt verbouwd aan de voet van de Himalaya - is een dure, zeer aromatische, droogkokende langkorrel rijst met veel smaak. Basmati rijst wordt veel gebruikt in de Indiase keuken.